Firemní řešení

Zajistíme Vám IT servis a dodáme komplexní personální systém (docházka, mzdy, personalistika, jídelna a další).

 

 

Zálohování dat
V dnešní době je zálohování firemních dat naprostou nezbytností a to z mnoha důvodů. Důvodem zálohování je opodstatněná obava o ztrátu dat, tato mohou být z Vašeho počítače, nebo serveru odstraněna neúmyslně, nebo o ně příjdete chybou zařízení jako je například chyba pevného disku. Stejně tak o data můžete přijít tak, že Vám počítač, nebo server bude odcizen, zničen apod. Je tedy na místě aby Vaše data byla v bezpečí a kdykoli snadno dostupná. Za tímto účelem, lze pořídit síťové disky (NAS), případně zálohovat do jiného místa.

  • Automatické zálohování všech dat po síti
  • Zálohu OS Windows a Linux

Vzdálené přístupy
Díky moderním a rychlím sítím napojených na internet je možné se připojit teoreticky odkudkoliv na zemi k své firemní síti a datům, jenž obsahuje. Protože jsou firmení data citlivá a měla by být chráněna, zajistíme Vám zabezpečený přístup k datům odkudkoliv na světě. Pokud pracujete z domova, nebo jste stále na cestách, jistě oceníte přístup k Vašim datům kdykoli je to potřeba.

  • VPN tunel do Vaší firemní sítě
  • Navrhneme a zrealizujeme zabezpečení sítě pomocí úprav ve Firewallu

Zebezpečení počítačů
V současnosti je nezbytné, aby Vaše počítače a servery měli v rámci možnostidokonalé zabezpečení. Tímto je bezesporu řešení firmy Eset, nabízející širokou škálu možnosti zabezpečení. Vzhledem k tomu, že jsme partneři spol. Eset máme pro Vás vždy nejnovější informace v otázkách zabezpečení.

  • Antivir, Personální Firewall, Antispam, Poštovní servery, Gateway servery
  • Vše pečlivě navrhneme a integrujeme dle Vašich požadavků